Amateurhoertje Apeldoorn

Amateurhoer Jay in Apeldoorn

Ken je Jay Al? Dit top amateurhoertje uit Apeldoorn, Gelderland, is 47 lentes, heeft een flinke F-Cup en een heerlijke kale kut die vraagt om zaad.

Stijlvolle, zeer vrouwelijke 47jarige vrouw (Apeldoorn) vindt het erg opwindend om “de hoer te spelen” voor een beperkt aantal mannen. Ik bied mij alleen aan aan mannen (vanaf 35 jaar) die een betrouwbare sekspartner zoeken. Ik doe daarom NIET aan éénmalige afspraakjes. Dit om de kwaliteit van de seks zo groot mogelijk te laten zijn en de groep klein te houden. Het resultaat is dat JIJ je steeds meer op je gemak voelt en IK de tijd krijg te ontdekken waar ik je helemaal gek mee kan maken….. Op welke “knopjes” ik het beste drukken kan.
Ik vind het zeer opwindend om me als hoer aan te bieden, maar dan wel als “hoer met stijl” en niet als een goedkope hoer. Ik vraag dan ook 125 euro voor een sekscontact. Je kunt rekenen op een vol uur geile ontspanning – eigenlijk meer inspanning 🙂 – in een sfeervolle omgeving. Ik vind het erg leuk je zó op te winden dat je meer dan één keer klaarkomt! Ik kan formidabel pijpen en doe dat ook erg graag; het lukt me zeker je voor een tweede ronde stijf te pijpen.
Ik word er erg opgewonden van als je me in mijn mond neukt terwijl ik mijzelf vinger. En verder vind ik het heel geil om klaar te gaan liggen, je in me te voelen komen en mij lekker door je te laten neuken….. Je merkt al dat ik dit vooral doe omdat ik het erg leuk vind om dit te doen. Ik doe – ook voor jouw veiligheid – uiteraard alleen aan safe-sex.
Zeer hoge mate van discretie geboden. KLIK HIER voor alle informatie van amateurhoer Jay.