Orgasme Uitstellen Bij De Hoeren

Orgasme uitstellen bij de hoeren

fleshligh

Ben jij op zoek naar een manier om je orgasme uit te stellen als je naar de hoeren gaat? Gevonden!

Heel veel klanten van amateur hoeren komen heel snel klaar als ze vreemdgaan. Ze worden zo geil van het idee dat ze een tijdens een sex afspraak “vreemd” kutje neuken en dat ze gepijpt worden door een andere vrouw dat ze veel te snel klaarkomen…de geiligheid is dan echt van korte duur.

Ik heb een inmiddels vaste klant die ook altijd heel snel klaar kwam als hij me mocht neuken. Ik heb hem toen aangeraden om een kunstkut te kopen en te oefenen in het uistellen van zijn orgasme.

Deze vaste klant heeft mijn advies opgevolgd en een fleshlight aangeschaft. Hij heeft een paar weken geoefend in het uitstellen van zijn orgasme door het gebruik van de fleshlight.

Gewoon lekker glad maken met wat olie en net doen of je een echt kutje neukt. Net voor het klaarkomen terug trekken en even wachten. Daarna weer je lul in de fleshlight duwen en lekker fantaseren dat je een hoeren kutje neukt.

Net voordat je spuit weer terugtrekken en even wachten. Als je een maandje oefent zul je merken dat de eerst volgende keer dat je naar de hoeren gaat je veel langer kunt genieten van haar kutje voordat je klaarkomt!

Goedkoop neuken met een amateur hoer kan hier!