Amateurhoeren Enschede

Amateurhoer Denise uit Enschede

Provincie Overijssel, goedkoop neuken met een lekker milf? Dat kan met amateurhoer Denise uit Enschede! Denise is 28 jaar, heeft een behoorlijk strak en lekker kaal kutje dat erg nat wordt als ze lekker geneukt wordt.

Hoi heren,
Wie heeft er zin in een ontspannen date?
Ik ben een lekkere MILF van 28 jaar!!
Ze zeggen wel eens stille wateren hebben diepe gronden nou dat zou wel eens op mij kunnen
slaan 😉

“Als ik me moet omschrijven slank, lekkere kont, zachte lippen kleine borsten en lekker nat en bijna altijd zin om iets lekker ondeugends te ondernemen. Omdat ik echt een sex dier ben, lekker genieten dat is ook mijn motto. Ben best wel veel bezig met sex al zeg ik het zelf heb vele leuke setjes kanten/doorzichtige jurkjes, babydolls, kousen en rokjes van 10 cm in mijn kast liggen dus voor eventuele verzoekjes heb ik altijd wel wat in huis. ”
Waar ik goed in ben ik vind het heerlijk iemand in de watten te leggen laten genieten en een goed gevoel te geven,naar de onvergetelijke sex kan ik eventueel nog lekker pijpen of deepthroat om het goed af te maken maar meestal ben je dan wel een uur zoet met mij.
Helaas geen sm en fetisj, dat is niks voor me, voor de rest is alles mogelijk in overleg.
Ik ontvang thuis en kan 2 middagen in de week dit zijn de maandag middag en de dinsdag middag buitenshuis afspreken, misschien een car date of een ander spannend plekje… ik laat me verassen… voor de rest elke avond vanaf negen uur ben ik beschikbaar.
Een verzorgd uiterlijk,Hygiene en discretie verwacht ik van jullie en dat mogen jullie ook van mij verwachten.
Om af te spreken graag bellen, met nummerweergave aan,je zult niet altijd mij aan de telefoon krijgen, laat je daardoor niet afschrikken.. afspreken kan altijd!! Kosten: 30 min 90 euro!
Geile kusjes van Denise. KLIK HIER VOOR ALLE INFORMATIE VAN AMATEURHOER DENISE UIT ENSCHEDE.